top of page
sesame-seeds-dark-background.jpg

Politica Magazinului

Dorim să oferim clienților noștri cea mai plăcută experiență de cumpărături, una care să-i facă să revină în magazinul nostru în mod repetat. De aceea credem că politicile noastre de magazin ar trebui să fie corecte, clare și transparente. Mai jos veți găsi o listă cu toate politicile noastre. Dacă nu găsiți informațiile pe care le căutați - vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Photos Designed by Freepik on www.freepik.com

Termeni si Conditii

Termenii și condițiile noastre sunt esențiale pentru a asigura satisfacția clienților și pentru a construi o relație de încredere cu aceștia. Ne dorim ca toți clienții noștri să aibă o experiență de cumpărare plăcută și să fie mulțumiți de produsele achiziționate. Ne angajăm să oferim produse de calitate și să oferim servicii excelente clienților noștri.

Politica de retur

Politica noastră de returnare este esențială pentru a asigura satisfacția clienților și pentru a construi o relație de încredere cu aceștia. Ne dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de achizițiile lor și suntem aici pentru a le oferi soluții în cazul în care produsul achiziționat nu corespunde așteptărilor.

Politica de Confidentialitate

Politica noastră de confidențialitate este esențială pentru a proteja informațiile personale ale clienților noștri și pentru a construi o relație de încredere cu aceștia. Respectăm confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale clienților noștri, iar ei pot fi siguri că informațiile lor personale sunt protejate și utilizate numai în mod responsabil de către noi.

Politica Cookies

Siguranța și protejarea datelor personale ale clienților noștri sunt o prioritate pentru noi, motiv pentru care avem o politică strictă privind utilizarea cookies-urilor. Aceste informații ne ajută să adaptăm și să îmbunătățim designul și funcționalitatea site-ului nostru pentru a oferi o experiență de navigare mai plăcută și mai personalizată clienților noștri, iar ei pot fi siguri că datele lor personale sunt protejate și că site-ul nostru este un mediu sigur și securizat pentru navigare.

bottom of page